Acest site prezinta produsele si serviciile grupului de companii AC HELCOR, conditionat cu acceptarea fara modificari a termenilor si conditiilor. Neacceptand Termenii si conditiile acestui site, se ajunge la imposibilitatea de a beneficia de produsele si serviciile oferite de acest site. Toate informatiile de pe acest site – imagini, texte, baze de date – apartin si sunt in proprietatea achelcor.ro, fiind protejate de legea privind drepturile de autor (legea 8/1996), folosirea fara acordul societatii noastre a informatiilor fiind pedepsita conform normelor in vigoare.

Confidentialitatea si securitatea datelor

Regulamentul General privind Protectia Datelor (RGDP/GDPR) este foarte important pentru noi.

Ne dorim sa procesam datele dumneavoastra cu caracter personal (nume si prenume, numere de telefon, adresa, e-mail) pentru a va contacta prin e-mail, newsletter, telefon, marketing sau alte materiale promotionale ce au ca subiect evenimentele si activitatea  AC HELCOR.

Folosirea/navigarea pe site-ul www.achelcor.ro de catre utilizatori reprezinta acceptul termenilor si conditiilor de utilizare care guverneaza relatia dintre utilizator si AC HELCOR.

Prelucrarea datelor personale

In ceea ce priveste datele dumneavoastra personale aveti posibilitatea  de a exercita oricare dintre urmatoarele drepturi, prin intermediul unei email trimis la adresa de email: office@achelcor.ro , urmand a da curs cererii dumneavoastra in cel mult 10 zile de la inregistrare:

  1. Dreptul de acces la Datele cu Caracter Personal – dreptul de a obtine din partea AC HELCOR , o confirmare a faptului ca:

– datele personale sunt sau nu prelucrate,

– categoriile de date cu caracter personal vizate,

– scopul prelucrarii,

– destinatarii sau categoriile de destinatari carora datele cu caracter personal le-au fost sau urmează sa fie divulgate si perioada pentru care se prelucreaza/stocheaza.

  1. Dreptul la rectificare asupra datelor – fiecare persoana poate cere rectificarea datelor inexacte.
  2. Dreptul de a sterge datele prelucrate – aveti dreptul de a solicita stergerea datelor personale care va privesc, iar AC HELCOR are obligatia de a sterge aceste date cand exista unul din urmatoarele motive:

– datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

– va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea;

– va opuneți prelucrarii;

– datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

– datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce ne revine.

  1. Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale – aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal.
  2. Dreptul la opozitie – reprezinta dreptul dumneavoastra de a va opune oricand, in mod gratuit, prelucarii datelor cu caracter personal.

Securitatea informatiilor si pastrarea datelor

AC HELCOR a adoptat masuri de siguranta tehnice, administrative si fizice pentru a preveni accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizată a informatiilor clientilor pe care le colectam sau stocam. Datele se stocheaza in sistem IT, email si fizic.

AC HELCOR va pastra informatiile dvs, doar atata timp cat este necesar in scopuri stabilite in aceasta Politica de Confidentialitate.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.achelcor.ro

Datele vor fi pastrate in vederea crearii unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile companiei sau despre orice alte promotii sau activitatii desfasurate prin orice mijloace de comunicare. Va asiguram ca datele personale nu vor fi trimise catre terti, prin vanzare sau dezvaluire.

Site-ul www.achelcor.ro este operat de societatea AC HELCOR, cu sediul in str. dr. Victor Babes, nr.50, Maramures, Baia Mare, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/165/1999.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.achelcor.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea AC HELCOR si a tertilor cu care achelcor.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.achelcor.ro , privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.  In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online.

AC HELCOR va folosi datele personale numai pentru motivele declarate in locurile in care aceste date au fost colectate, date introduse in mod voluntar de dvs (Paginile: cariere, contact)

Informatiile solicitantiilor de job-uri (date personale, CV, educatie, etc.) vor fi pastrate intr-o baza de date securizata apartinand AC HELCOR. Aceste date vor fi utilizate de personal autorizat pentru a evalua calificarea si experienta dvs. pentru oportunitatea de a lucra in cadrul companiei noastre.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.achelcor.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati fie prin intermediul formularului dedicat de contact , fie la adresa de email office@achelcor.ro sau sa ne scrieti la adresa: AC HELCOR, str. Victor Babes nr. 50, Baia Mare.

Declinarea responsabilitatii

achelcor.ro pune la dispozitia dumneavoastra mai multe informatii referitoare la produsele prezentate insa exista posibilitatea sa apara si mici neconcordante pana la actualizarea site-ului.

Litigii

Litigiile aparute intre utilizatorii site-ului si achelcor.ro se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta rezolvare nu este posibila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.