Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.achelcor.ro operat de catre societatea AC HELCOR , cu sediul in Baia Mare, str. dr. Victor Babes, nr. 50, Maramures, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/2311/1993, cod fiscal RO 5142235. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris de la AC HELCOR constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse şi servicii AC HELCOR distribuite în România.

AC HELCOR îşi rezervă dreptul de a modifica informaţiile ce figurează în prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice şi la preţuri, în orice moment, fără preaviz, ţinând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea AC HELCOR, a membrilor reţelei sale sau a angajaţilor săi.

Caracteristicile noilor produse prezentate pe site-ul www.achelcor.ro sunt cele existente la momentul redactării sau actualizării diferitelor pagini ale site-ului.

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.achelcor.ro necesită o autorizaţie prealabilă în scris de la AC HELCOR. Dacă doriţi să plasaţi un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să contactaţi responsabilul site-ului AC HELCOR. AC HELCOR nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziţie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.achelcor.ro şi nu este responsabil, în nici un fel, privind conţinutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.