Parteneri

AC HELCOR Pharma

Din fabrica direct la tine

Azi avem o promisiune indeplinita indiferent de adversitatile timpului – sa punem la dispozitia a milioane de oameni tratamente moderne necesare vietii de zi cu zi – la cele mai inalte standarde de calitate.

Colaboram cu distribuitori de medicamente recunoscuti in plan international. Impreuna cu farmacisti din marile lanturi nationale sau farmacii independente, iti oferim exact ceea ce ai nevoie

Farmacii

Distribuitori

Furnizori

Succesul nostru se datoreaza numeroaselor parteneriate incheiate in intreaga lume. Impreuna putem descoperi, dezvolta si livra cea mai buna valoare pentru clientii nostri. Suntem deschisi pentru noi parteneriate cu furnizori din domeniul farmaceutic si de sanatate. Apreciem noi idei si provocari si dorim sa crestem impreuna cu partenerii nostri.

Daca doriti sa deveniti unul dintre furnizorii nostri, va invitam sa ne scrieti pe  office@achelcor.ro , prin intermediul formularului de contact sau sa ne contactati la numarul de telefon +40362401206.

Compania Farmaceutica AC HELCOR

Parteneriate stiintifice

Cercetarea si stiinta stau la baza inovatiei in sanatate, tocmai de aceea colaboram cu parteneri in cercetare stiintifica, alaturi de care dezvoltam si cream noi solutii pentru piata farmaceutica.

In cadrul Centrului de Cercetare Dezvoltare AC HELCOR derulam numeroase parteneriate de cercetare stiintifica, medicala si academica:

♦ Cofondatori ai Clusterului Excelenta si Inovatie in domeniul Bioeconomiei – Stiinta Medicamentului in Romania in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti

♦ Parteneriat de Transfer de Cunostinte cu Institutul National de Cercetare Dezvoltare Chimico-Farmaceutica –ICCF Bucuresti in cadrul proiectului „Noi tehnologii si produse pentru sanatate”

♦ Parteneriat cadru de cercetare cu cele mai importante Universitati de Medicina si Farmacie din Romania

♦ Partener de cercetare in peste 10 proiecte comune de cercetare aplicativă ce au generat peste 10 produse pentru pacienti

Hai sa ne cunoastem!

Tel: 0040 – 362 – 401 206

E-mail: office@achelcor.ro

Fax: 0040 – 362 – 401 207

SEDIU CENTRAL

Adresa: str. Dr. Victor Babes nr. 50, Baia Mare, Maramures, Romania

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.