Centrul de Training

Centrul de Training AC HELCOR

Suntem aici si acum pentru tine

Suntem alaturi de pacientii romani cu medicamente si tratamente pentru cresterea rezilientei populatiei la provocarile ultimilor ani.

Avem contact permanent cu profesionistii de sanatate din toata tara prin echipa proprie de specialisti in teren. Colaboram cu medici, farmacisti, asistenti medicali si alti specialisti pentru a intelege nevoile si pentru a-i sprijini in luarea deciziilor informate si in furnizarea ingrijirii de calitate pacientilor

Comunicam informatia stiintifica de ultima ora, intr-un mod precis si corect, trecuta prin filtrul specialistilor de sanatate. Ne bazam pe surse de incredere si ne asiguram ca toate datele furnizate sunt actualizate si verificate in mod riguros.

Avem grija de angajatii nostri si promovam o cultura a responsabilitatii etice. Le respectam drepturile si demnitatea, oferim un mediu de lucru sigur si stimulant. Promovam dezvoltarea profesionala, sustinem echilibrul intre viata personala si profesionala si ne angajam sa oferim oportunitati de crestere si avansare in cadrul companiei.

In cadrul Centrului de Training efectuam

Programe educationale si de dezvoltarea personalului

Training si Asigurarea Calitatii

Programe de internship si doctorale

Comunicare externa

Responsabilitate sociala

Complianta

Hai sa ne cunoastem!

Tel: 0040 – 362 – 401 206

E-mail: office@achelcor.ro

Fax: 0040 – 362 – 401 207

SEDIU CENTRAL

Adresa: str. Dr. Victor Babes nr. 50, Baia Mare, Maramures, Romania

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.