Intra in echipa

Te asteptam in echipa noastra!

Suntem 150 de oameni cu acelasi scop si aceeasi dorinta de dezvoltare. Cautam colegi care sa contribuie continuu la identificarea de noi oportunitati de dezvoltare, specialisti din diverse domenii – de la inovarea de noi produse, la marketing si vanzari.

Valori si etica

Suntem cu totii dedicati misiunii noastre, de a pune la dispozitia oamenilor solutii noi, sigure si eficiente pentru ingrijirea sanatatii, prin inovatie si rigurozitate.

Ghidati de principiului de excelenta, ne indeplinim misiunea cu oameni competenti. Suntem permanent ghidati de valorile si misiunea noastra. Credem cu tarie ca punerea in practica a acestor valori este ceea ce ne transforma intr-o companie farmaceutica de succes, intr-un mediu de lucru inovator, dinamic, motivant, etic si competitiv.

Stim ca succesul nostru depinde de performanta si talentul oamenilor din echipa noastra. De aceea investim atat in cercetare, cat si in dezvoltarea profesionala a personalului nostru.

Prin Centrul de Training AC HELCOR sustinem procesul de instruire si pregătirea personalului, prin cursuri sustinute de instructori externi sau prin webinarii.

Avantaje

→ Training constant si cursuri de pregatire nationale/international

→ Echipa dinamica, in continua dezvoltare

→ Mediu de lucru etic si inovativ

→ Salariu competitiv si posibilitatea de dezvoltare

Hai sa ne cunoastem!

Tel: 0040 – 362 – 401 206

E-mail: office@achelcor.ro

Fax: 0040 – 362 – 401 207

SEDIU CENTRAL

Adresa: str. Dr. Victor Babes nr. 50, Baia Mare, Maramures, Romania

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.