Ca urmare a INVITAȚIEI DE PARTICIPARE COMPETIȚIE GRANT CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ, Cod proiect: RO/HEL/PELV/03, în data de 21.04.2016 a fost înregistrat la secretariatul AC HELCOR, 1 proiect:

Depus de: Sef. Lucrari Dr. Varlas Valentin
Centru de cercetare:Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, Spitalul Clinic Filantropia
Titlul proiectului: ”Rolul terapiilor locale suport de origine naturală în controlul simptomatologiei inflamatorii pelvine postintervenționale la pacientul stabilizat.”
Director proiect:Sef. Lucrari Dr. Varlas Valentin
In urma evaluării conformității proiectului cu condițiile de eligibilitate din Regulamentul competiției, Comisia numită prin decizia 33/03.03.2016 a declarat proiectul conform, iar candidatului i s-a trimis scrisoarea de informare în acest sens.
Proiectul/Grant de cercetare științifică,” Rolul terapiilor locale suport de origine naturală în controlul simptomatologiei inflamatorii pelvine postintervenționale la pacientul stabilizat”a obtinut 99 puncte (din 100 puncte) în baza grilei de evaluare din Caietul de sarcini.
Contestațiile se pot depune la secretariatul SC AC HELCOR SRL, cu sediul în Baia Mare, str. Dr. Victor Babeș nr. 50, jud. Maramureș , sau prin email la adresa office@achelcor.roîn perioada 29.04.2016 – 04.05.2016, pana la ora 10.00, conform Regulamentului Competitiei.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.