Ca urmare aINVITAȚIEI DE PARTICIPARE COMPETIȚIE GRANT CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ, Cod proiect: RO/HEL/CICH/05, în data de 11.04.2016 a fost înregistrat la secretariatul AC HELCOR
1 proiect, respectiv:
Depus de: Șef lucrări dr. Balalau Cristian
Centru de cercetare:Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon București.
Titlul proiectului: ”Rolul terapiilor suport de origine naturală în regenerare, cicatrizare și prevenția complicațiilor tardive ale plăgilor postoperatorii ”
Director proiect:Șef lucrări dr. Balalau Cristian.
In urma evaluării conformității proiectului cu condițiile de eligibilitate din Regulamentul competiției, Comisia numită prin decizia 50/08.04.2016 a declarat proiectul conform, iar candidatului i s-a trimis scrisoarea de informare în acest sens.
Proiectul/Grant de cercetare științifică,”Rolul terapiilor suport de origine naturală în regenerare, cicatrizare și prevenția complicațiilor tardive ale plăgilor postoperatorii ”a obtinut 98 puncte (din 100 puncte) în baza grilei de evaluare din Caietul de sarcini.
Contestațiile se pot depune la secretariatul SC AC HELCOR SRL, cu sediul în Baia Mare, str. Dr. Victor Babeș nr. 50, jud. Maramureș , sau prin email la adresa office@achelcor.ro în perioada 15.04.2016 – 18.04.2016, pana la ora 10.00, conform Regulamentului Competitiei.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.