Ca urmare aINVITAȚIEI DE PARTICIPARE COMPETIȚIE GRANT CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ, Cod proiect: RO/HEL/ALZ/04, în data de 08.04.2016 a fost înregistrat la secretariatul AC HELCOR
1 proiect, respectiv:
Depus de: Lect. Univ.Dr. Conea (Suciu) Simona
Centru de cercetare:Spitalul de Psihiatrie Arad, Centrul de tratament și cercetare al bolii Alzheimer Socodor aparținând Universității de Vest Vasile Goldiș Arad, spital SC Terapeutica SA Chișineu Criș;
Titlul proiectului: Studiu asupra efectelor trans-resveratrolului la pacienți cu demență în boala Alzheimer cu debut tardiv sau de tip mixt (Alzheimer și vasculară)
Director proiect:Lect. Univ.Dr. Conea (Suciu) Simona
In urma evaluării conformității proiectului cu condițiile de eligibilitate din Regulamentul competiției, Comisia numită prin decizia 49/08.04.2016 a declarat proiectul conform, iar candidatului i s-a trimis scrisoarea de informare în acest sens.
Proiectul/Grant de cercetare științifică ‘’Studiu asupra efectelor trans-resveratrolului la pacienți cu demență în boala Alzheimer cu debut tardiv sau de tip mixt (Alzheimer și vasculară)’’, a obtinut 99 puncte (din 100 puncte) în baza grilei de evaluare din Caietul de sarcini.
Contestațiile se pot depune la secretariatul SC AC HELCOR SRL, cu sediul în Baia Mare, str. Dr. Victor Babeș nr. 50, jud. Maramureș , sau prin email la adresa office@achelcor.ro în perioada 15.04.2016 – 18.04.2016, pana la ora 10.00, conform Regulamentului Competitiei.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.