Activitatea inovativa din cadrul Centrului de Cercetare-Dezvoltare AC HELCOR, a fost marcata luna aceasta prin semnarea unui nou contract de proiect european, castigat  cu un punctaj de 99 de puncte din 100.

Proiectul Realizarea unui supliment alimentar inovativ pentru sanatatea femeii la menopauza se va derula in colaborare cu Facultatea de chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, pe parcursul a trei ani.

Prin acest proiect, Compania Farmaceutica AC HELCOR va avea acces la o tehnologie noua, inovativa – NANOTEHNOLOGIE aplicata. Informatii relevante vor fi aduse la cunostiinta publicului profesionist din domeniul medico-farmaceutic prin articole stiintifice publicate, iar rezultatele se vor concretiza in 2 cereri de brevete de inventie.

Cu aceasta ocazie, AC HELCOR a primit o delegatie a Guvernului Romaniei, avandu-i printre participanti pe dl Ioan Marcel Boloș – Ministrul Fondurilor Europene si pe Doamna Daniela Nicolescu – Secretar de Stat la Ministerul Economiei.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.