Suntem incantati sa va anuntam participarea companiei farmaceutice AC HELCOR ca sponsor la doua editie a Congresului International NutriTerra desfasurat in perioada 14-16 iunie 2023. Prin angajamentul nostru de a sprijini si promova inovatia si excelenta in domeniul sanatatii, am avut oportunitatea de a contribui la succesul si impactul acestui eveniment deosebit.

Organizat in contextul marcarii a 100 de ani de la infiintarea Facultatii de Farmacie, din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, congresul a oferit o platforma de dezbatere si un prilej de schimb de cunostinte academice in domeniul nutritiei, sigurantei alimentare, evaluarii nutritionale de precizie, nutrigeneticii, nutrigenomicii si microbiotei, alimentelor functionale si suplimentelor alimentare, dar si a psihologiei si comportamentului alimentar, pentru a contribui la preventia primara a bolilor non-comunicabile si promovarea unui stil de viata sanatos.

Ca sponsor, am fost prezenti in mod activ si vizibil in cadrul congresului. Am avut ocazia sa interactionam cu participantii din diverse domenii, expertii in domeniul nutritiei si stiintelor alimentare din intreaga lume, si am consolidat astfel relatii solide si am facilitat schimbul de idei si cunostinte.

In cadrul standului expozitional am oferit o prezentare interactiva a inovatiilor si solutiilor noastre pentru sanatate. Participantii au avut ocazia sa discute cu reprezentantii companiei si sa se familiarizeze cu cele mai noi produse din protofoliul BioSunLine: NMN Neurergin, Condroflex Hyaluron Forte, Digastrogel Reflux.

De asemenea, am sustinut o prezentare, prin care am adus in centrul atentiei perspectivele de cercetare privind Nicotinamida mononucleotida (NMN), un compus care a atras recent atentia comunitatii stiintifice si care este subiectul unor cercetari ample in ultimii ani datorita potentialului sau in imbunatatirea sanatatii si longevitatii

Studiile au aratat ca NMN poate avea o serie de beneficii pentru sanatatea. Printre acestea se numara:

  • Terapie antiage. Datorita capacitatii de a activa sirtuinele, in special SIRT1, NMN poate promova intinerirea celulara prin aprotejarea impotriva stresului oxidativ, sustinerea functiei mitocondriale si reglarea mecanismelor reparatorii AND.
  • Sustinerea metabolismului energetic prin stimularea productiei de NAD+ care joaca un rol cheie in cresterea productiei de energie celulara.
  • Sustinerea performantei fizice. NMN imbunatateste performanta fizica, creste rezistenta la efort, imbunatateste capacitatea aeroba si stimuleaza metabolismul energetic in tesuturile musculare.
  • Protectia sistemului cardiovascular prin stimularea productiei de oxid nitric, un compus care ajuta la relaxarea vaselor de sange si la mentinerea tensiunii arteriale normale.
  • Ofera suport cognitiv si protejeaza impotriva deteriorarii cognitive legata de varsta.
  • Intareste sistemul imunitar si ofera suport pentru recuperarea in sindromul post-viral.

Mai multe despre NMN pe https://nmn-neurergin.com/

Apreciem colaborarea si angajamentul tuturor celor implicati in organizarea acestui eveniment remarcabil si le multumim tuturor participantilor pentru prezenta lor si contributia la succesul acestei editii.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.