Suntem incantati sa va anuntam lansarea noului site, care propune sa ofere o experienta digitala inovatoare pentru profesionistii din domeniul sanatatii, pacientii si partenerii nostri.

Ne propunem ca noul site sa aduca un nou suflu de energie si inovatie, sa reflecte evolutia noastra constanta si sa ofere o experienta digitala imbunatatita pentru toti vizitatorii. Aceasta lansare reprezinta un pas important in directia consolidarii prezentei noastre in mediul online si in comunicarea valorilor noastre.

Printre caracteristicele cheie ale noului site amintim:

Design modern si atragator, aliniat la noua noastra identitate de brand. Interfata intuitiva si optimizata a fost creata pentru a facilita navigarea si pentru a oferi o experienta placuta tuturor vizitatorilor.

Identitate vizuala noua, proaspata si vibranta, ce reflecta valorile HELCOR – Crestere, Inovare, Stabilitate, Autenticitate, precum si misiunea si angajamentul fata de calitate si inovatie. Paleta de culori actualizata si logo-ul revizuit sugereaza stiinta, incredere, crestere, echilibru si siguranta.

Continut actualizat si imbunatatit, astfel incat sa va oferim un informatii detaliate despre serviciile, produsele si realizarile companiei, astfel incat sa gasiti rapid informatiile de care aveti nevoie.

Interactiune simplificata. Am adaugat functionalitati interactive pentru a facilita comunicarea cu profesionistii din domeniul sanatatii, pacientii si cu partenerii nostri. Am imbunatatit formularele de contact si am simplificat modalitatile de a solicita informatii suplimentare.

Blog actualizat, in care ne propunem sa va oferim articole informativ-educative, articole stiintifice cu noile descoperiri in domeniu, pentru a oferi valoare adaugata comunitatii noastre online.

Lansarea noului site reafirma angajamentul nostru fata de inovatie si de a oferi cea mai buna experienta posibila pacientilor si partenerilor nostri.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.