Medicamente

Sa lucram impreuna pentru un viitor mai bun.

Misiunea noastra este sa facem lumea un loc mai sanatos

Productia de medicamente, vitamine si suplimente naturale reprezinta activitatea de baza a companiei. Cu o experienta dovedita in cei 30 de ani de activitate, grupul AC HELCOR este recunoscut in domeniul medical si farmaceutic ca producator de medicamente cu prescriptie medicala si OTC. In prezent, compania cuprinde un total de peste 110 produse, dintre care 60 sunt medicamente generice care acopera 9 clase terapeutice: cardiovasculare, antireumatice, chimioterapice antiinfectioase, antialergice, digestive, neurologice.

Medicamente cu prescriptie

Aceste medicamente se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala si sunt destinate exclusiv profesionistilor din domeniul sanatatii, in concordanta cu HCS nr. 21/08.09.2011. Acceptand sa continuati accesarea urmatoarelor informatii despre produsele noastre, declarati pe propria raspundere ca sunteti cadru medical. Oferim doar produse de calitate superioara, bazate pe ingrediente pure si standardizate, care ajuta la prevenirea afectiunilor si corecteaza deficiente nutritionale. Comanda medicamente cu prescriptie medicala AC HELCOR.

Medicamente OTC

Medicamentele sunt esentiale in controlul si prevenirea bolilor, insa administrarea lor trebuie sa se faca intr-un mod corespunzator pentru a-si atinge scopul. Produse precum Reuprofen (ibuprofen), Asaprin Cardio (prima aspirina produsa in tara) si Reuxen 200 mg (naproxen) sunt branduri cu notorietate pe piata farmaceutica din Romania, alaturi de alte medicamente ce contin loperamid, cetirizina sau acid acetilsalicilic. Produsele cu loratadina completeaza portofoliu de produse OTC. Comanda medicamente fara prescriptie AC HELCOR.

Hai sa ne cunoastem!

Tel: 0040 – 362 – 401 206

E-mail: office@achelcor.ro

Fax: 0040 – 362 – 401 207

SEDIU CENTRAL

Adresa: str. Dr. Victor Babes nr. 50, Baia Mare, Maramures, Romania

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.