Medicamente OTC

Sunt disponibile preparate pentru automedicatia afectiunilor minore fara implicarea medicului, inclusiv antipiretice, antiinflamatoare, vitamine, minerale, antitusive si remedii pentru stomac.

Portofoliul de medicamente fara prescriptie medicala cuprinde medicamente din diverse arii terapeutice.

Medicamentele ajuta la vindecarea, prevenirea si diagnosticarea anumitor boli sau simptome. Datorita progreselor din domeniul sanatatii, astazi, produsele farmaceutice se gasesc intr-o varietate de forme si formule. Medicamentele OTC sunt cele care pot fi vandute persoanelor  fara solicitarea unei prescriptii medicale. Aceste produse trateaza o varietate de afectiuni si simptome, inclusiv durere, tuse, raceala, diaree, constipatie, acnee si multe altele.

 

Medicamente precum Reuprofen (ibuprofen), Asaprin Cardio (prima aspirina produsa in tara) si Reuxen 200 mg (naproxen) sunt branduri cu notorietate pe piata farmaceutica din Romania, alaturi de alte medicamente ce contin loperamid, cetirizina sau acid acetilsalicilic. Produsele cu loratadina completeaza portofoliu de produse OTC. Comanda acum medicamentul de care ai nevoie din gama AC HELCOR.

Hai sa ne cunoastem!

Tel: 0040 – 362 – 401 206

E-mail: office@achelcor.ro

Fax: 0040 – 362 – 401 207

SEDIU CENTRAL

Adresa: str. Dr. Victor Babes nr. 50, Baia Mare, Maramures, Romania

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.