Medicamente cu prescriptie

AC HELCOR ofera peste 110 produse, dintre care 60 sunt medicamente generice in 9 clase diferite pentru diferite afectiuni: cardiovasculare, reumatice, chimioterapie antiinfectioasa, antialabetica.

ANALGEZICE

SISTEM NERVOS

ANTIINFLAMATOARE

ANTIALERGICE

EXPECTORANTE

ANTIINFECȚIOASE

SISTEM DIGESTIV

Aceste medicamente se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala si sunt destinate strict personalului calificat, in concordanta cu HCS nr. 21/08.09.2011. Daca vreti sa accesati urmatoarele informatii despre produsele noastre, faceti acest lucru pe propriul risc in calitate de profesionist din domeniul sanatatii. Oferim numai produse de inalta calitate, realizate din ingrediente pure, standardizate, care ajuta la prevenirea bolilor si la corectarea deficientelor nutritionale.

Acceptand sa continuati accesarea acestor informatii declarati pe propria raspundere ca sunteti cadru medical.

RASPUNDEM LA TOATE INTREBARILE

Compania farmaceutica AC HELCOR joaca un rol important in furnizarea de medicamente prescrise pentru o populatie deosebit de vulnerabila. Exista o varietate de produse pe baza de reteta disponibile pe piata, iar consumul este asociat de obicei cu varsta, sexul, etnia, venitul si starea de sanatate. Fiecare medicament este insotit de anumit reactii adverse si este foarte posibil ca persoanele care folosesc in mod eronat aceste produse farmaceutice sa nu inteleaga riscurile la care este supus.

Hai sa ne cunoastem!

Tel: 0040 – 362 – 401 206

E-mail: office@achelcor.ro

Fax: 0040 – 362 – 401 207

SEDIU CENTRAL

Adresa: str. Dr. Victor Babes nr. 50, Baia Mare, Maramures, Romania

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.