Centrul de cercetare stiintifica

Activitatea noastra intensa de cercetare farmaceutica este recunoscuta la nivel international si se bazeaza pe un portofoliu complex de studii publicate, proiecte de cercetare, brevete de inventie si numeroase aparitii in spatiul public. Scopul nostru este acela de a inova constant noi formule terapeutice pentru un viitor mai bun, intr-un timp record, motiv pentru care ne facem cunoscuta prezenta si in procesele de initiere ale tinerilor.

Doar prin actiuni infinite de cercetare si dezvoltare, progresul poate merge mai departe. In acest mod, vrem sa intelegem si sa gasim solutii inovatoare pentru un stil de viata cat mai sanatos. Colaboram numai cu specialisti din mediul academic pentru a dezvolta solutii personalizate pentru tine.

Directii de dezvoltare

Daca sunteti o companie medie sau mare care caută suplimente alimentare pentru compania dvs. AC HELCOR va fi partenerul de alegere pentru a atinge acest obiectiv.

Vom lucra cu dvs. pentru a va dezvolta produsul dorit, de la început pana la sfarsit. Pentru a asigura o calitate inalta si un avantaj competitiv, vom personaliza modul in care lucram cu dvs. pe tot parcursul procesului – ajutand la crearea a ceva care este apreciat de clientii dvs. si cu un pas inaintea concurentei.

Hai sa ne cunoastem!

Tel: 0040 – 362 – 401 206

E-mail: office@achelcor.ro

Fax: 0040 – 362 – 401 207

SEDIU CENTRAL

Adresa: str. Dr. Victor Babes nr. 50, Baia Mare, Maramures, Romania

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.