Compania AC HELCOR este onorată să participe azi, 15.07.2021, la Gala Elitelor Medicale, aflată la cea de-a V-a ediție, găzduită în Baia Mare, organizată de Ziarul Medical, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.

Pe parcursul evenimentului vor fi abordate subiecte de actualitate din domeniul medical, cu participarea unor distinși membri ai comunității medicale și academice din România. În cadrul Galei, participanții au ocazia de a face schimb de experiență și de a-și împărtăși informații recente, de a se implica în dezbateri alături de experții prezenți la eveniment.

În cadrul evenimentului, Compania noastră va prezenta ce înseamnă excelența profesioanală medicală si farmaceutică în Maramureş, locul în care facem lucruri minunate, de excelenţă pentru sănătatea românească, ce înseamnă:

  • Să studiezi în Cluj Napoca
  • Să fii medic în Maramureş, Baia Mare
  • Să fii farmacist în Maramureș, Baia Mare
  • Să fabrici medicamente pentru români, în Baia Mare
  • Să faci cercetare ştiinţifica în Baia Mare, să inovezi noi forme farmaceutice  pentru prima oară în România
  • Să susţii sănătatea prin implicare în excelenţă.

În semn de recunoaștere a prestigiului profesional al doamnei Farmacist Elena Pop, șef de promoție absolvent al Facultății de Farmacie din cadrul UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, fondator al Companiei Farmaceutice AC HELCOR și al Fundației HELENA PENTRU SĂNĂTATE și al domnului Doctor Pop Coriolan, medic chirurg, în prezent președintele AC HELCOR și al fundației, absolvent al Facultății de Medicină Cluj și pentru a continua tradiția fondatorilor de a premia studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, AC HELCOR, sub egida Fundației HELENA PENTRU SĂNĂTATE, acordă în cadrul Galei două burse de excelență:

Bursa de excelență “Dr. Pop Coriolan”, pentru cel mai bun student la Medicină (an V, Baia Mare, centrul universitar Cluj-Napoca)

Bursa de excelență “Farm. Pr. Elena Pop”, pentru cel mai bun student la Farmacie (an  IV, Baia Mare, centrul universitar Cluj-Napoca).

Cu fiecare produs, Compania AC HELCOR urmărește să-și îndeplinească crezul asumat de a se pune în slujba oamenilor, de a contribui la o viață mai bună și mai sănătoasă, îndeplinind misiunea ca: „Prin forțe proprii, prin cunoaștere, străduință și excelență profesională să punem la dispoziția milioanelor de oameni medicamente sigure, moderne și accesibile”.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.