Efectul administrarii Neurergin asupra markerilor de oboseala la sportivii de inalta performanta. Studiu de caz.

dr. Simona Nanoveanu, Director Medical INMS.

In perioada 16-18 iunie 2016, Societatea Romana de Medicina Sportiva a organizat la Bucuresti, a XXV-a Conferinta Nationala de Medicina Sportiva, creditata cu 17 puncte E.M.C. si unde au fost prezentiin jur de 60 de medici, atat medici de medicina sportiva, cat si medici de recuperare medicala BFT, Kinetoterapeuti din toata tara.

In data de 16 iunie, in incinta Institutului National de Medicina Sportiva a avut loc Workshop –ul  “Urgente medicale pe terenul de sport – SUSTINEREA BAZALA A FUNCTIILOR VITALE SI DEFIBRILAREA EXTERNA AUTOMATA.

In data  de 17 iunie 2016 a avut loc si Adunarea Generala a Societatii Romane de Medicina Sportiva si s-au sustinut prezentari cu diferite subiecte. Una dintre aceste prezentari a fost si prezentarea produsului nostru NEURERGIN, sustinuta de D-na Coordonator medical Ioana Negoita si a rezultatelor Studiului facut cu  NEURERGIN pe lotul olimpic de canotoare, sustinuta de D-na Director medical a INMS, Simona Nanoveanu, placut surprinsa de rezultatele acestui studiu facut cu NEURERGIN. si a dorit sa le prezinte personal colegilor, ca un real ajutor in perioada antrenamentelor si nu numai. La standul AC HELCOR au venit medici de loturi sportive sa afle mai multe informatii despre Neurergin precum si alte produse din portofoliul AC HELCOR.  Revenim cu datele studiului publicat.

Echipa C&D-medicala AC HELCOR

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.